Afspraak maken
Fysiotherapie NaardenAfspraak maken

Leer ons team kennen

Ons team toegewijde professionals die er voor zorgen dat u weer optimaal kunt functioneren en bewegen.

<CENTER> Roel Bazelier </CENTER>

Roel Bazelier

Fysiotherapeut

Sinds 2013 werkzaam in onze praktijk. Roel is algemeen fysio
Hij begeleidt stagiaires van de opleiding Thim hogeschool voor fysiotherapie. Rug-, nekklachten en acute sportblessures aan enkel of knie zijn gebieden die Roel leuk vindt om te behandelen.

Tel: 0633051485

.

Specialisaties:

Fysiotherapie
Medical taping
Mulligan

<CENTER>Lian Versteden </CENTER>

Lian Versteden

Fysiotherapeute

Lian Versteden is afgestudeerd in 1987 te Utrecht, in 1989 begonnen in de praktijk Fysiotherapie Naarden. Zij heeft de basis opleiding haptonomie doorlopen en is manueel therapeute volgens de methode van de Bijl. Ze geeft groepstherapie voor mensen met bewegingsarmoede, obesitas, gewrichts- en spierklachten: Beter Bewegen.

Tel: 0622439194

.

Specialisaties:

Fysiotherapie
Oefengroepen
Dry needling

<CENTER>Wilma Knoppert</CENTER>

Wilma Knoppert

Fysiotherapeute

Wilma heeft haar studie fysiotherapie afgerond in 1978 en is sindsdien werkzaam als fysiotherapeute in deze praktijk. In het jaar 2001 heeft zij de opleiding manuele lymfedrainage afgerond volgens Vodder en is sindsdien werkzaam als oedeemtherapeute. Vanuit dit specialisme werkt zij veel met patiënten met kanker, met name borstkanker.

Tel: 0622448307

.

Specialisaties:

Fysiotherapie
Manuele Lymfedrainage
Medical taping

<CENTER>Dionne Soesbergen</CENTER>

Dionne Soesbergen

Fysiotherapeute

Studeert momenteel aan SOMT Amersfoort de Master geriatrie. Ze is een fysiotherapeute die zich momenteel specialiseert in het begeleiden en behandelen van COPD patiënten. Verder heeft zij veel ervaring in het behandelen van de ouder wordende mens. Cursus medical taping, COPD en beweegprogramma’s voor ouderen.

.

.

Tel: 0638131068

.

Specialisaties:

Fysiotherapie
COPD
Oefengroepen
• Geriatrie (in opleiding)

<CENTER>Marlieke Josemans</CENTER>

Marlieke Josemans

Fysiotherapeute

Marlieke Josemans is fysiotherapeut en oedeemtherapeut. Sinds 13 september 2018 is ze werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Naarden.
De afgelopen jaren heeft ze gewerkt in een praktijk en fitnesscentrum in Amsterdam en ze heeft de stap genomen om dichter bij huis te gaan werken. Het is leuk en nuttig mensen te leren bewegen en het plezier in bewegen te stimuleren!
Binnen Fysiotherapie Naarden gaat Marlieke samen met Dionne de longrevalidatie (copd) doen en zal ze als algemeen fysiotherapeut aan het werk gaan. Verschillende gebieden binnen de fysiotherapie hebben haar interesse de afgelopen jaren gewekt zoals chronische lage rugklachten, klachten na hersenschuddingen en whiplash gerelateerde klachten.

Tel: 06 46756979

.

Specialisaties:

Fysiotherapie
COPD
Oedeemtherapie
Oefengroepen

<CENTER>Wim Jansen</CENTER>

Wim Jansen

Fysiotherapeut

Wim is in 1983 afgestudeerd als algemeen practicus aan de HvA en specialiseerde zich in 1990 als manueel therapeut. Na een dienstbetrekking als fysiotherapeut bij de staf van de Koninklijke luchtmacht werd Wim praktijkeigenaar in Amsterdam. In 2003 verruilde hij de praktijk voor een docentschap aan de Hoge school voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein en vestigde Wim zich als manueel therapeut in Naarden.

Specialisaties:

Fysiotherapie
Manuele therapie
Dry needling

Specialisten

Met bovenstaande professionals bent u bij Fysiotherapie Naarden in goede handen!